Durant sis mesos, aquesta exposició ha mostrat la informació referent a la riuada; però no solament la tràgica nit i posteriors dies, sinó també l’abans de la catàstrofe i el dia a dia a la ciutat, una vida que a alguns de nosaltres ens han explicat de petits i altres l’hem sofert en els durs temps del govern d'en Franco.
Aquest diumenge, 24 de març de 2013, l’exposició tanca les seves portes i per tal de mantenir la memòria històrica i el recordatori de totes les víctimes, l’Ajuntament de Terrassa perllonga l’exposició al web, convertint tot el contingut en format digital i aconseguint que la temporalitat es converteixi en quelcom permanent.
Vista panoràmica de Terrassa, 1930 Procendència: Baltasar Ragon. AMAT |
La riuada va provocar greus danys en els habitatges Procedència: Joan Bonastre. MdT |
Malgrat la simplicitat del codi i l’ús d’eines lliures ha quedat un producte d’allò mes digne, jo diria que a l’alçada de moltes exposicions virtuals que tenen altres museus de renom mundial; però bé, l’ultima paraula la deixo per a vosaltres, jo, com a un dels pares de la criatura, sempre la miraré amb bons ulls i, malgrat li trobi alguns defectes, sempre cridaré allò que diuen les mares i els avis “!Que guapo que es mi niño!”.
Us convido així a donar un passeig per l’exposició permanent a Internet La riuada del 1962 a Terrassa on descobrireu material realment fascinant.
Llarga i Prospera Vida.
Font: Ajuntament de Terrassa i Museu de Terrassa, la Riuada del 1962 a Terrassa
Publica un comentari a l'entrada
Recuerda que debes haber aceptado la política de privacidad de Google para comentar.
Para tu información, puedes consultar nuestra política de privacidad y aviso legal donde encontrarás toda la información al respecto.